BUTIKEN

"Välkommen hem"


Sedan 2017 är vi en del av butikskedjan Elon. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av vitvaror, kök, belysning och hushållsel. Några av våra leverantörer är Bosch, Siemens, Elvita, Electrolux, Husqvarna, Grundig, Cylinda, Wilfa, Smeg, Kitchen Aid och Kenwood. Önskar du en vara som vi inte har på lager så beställer vi snabbt och enkelt hem den åt dig.


Vi vill erbjuda våra kunder en trygg och personlig affär och finns till hands både före, under och efter köpet. Surfa in på elon.se för att se hela vårt sortiment!

Elkedjan Nära-lager


Vi är en del av Elkedjan och har ett stort sortiment av elartiklar på vårt skanningslager. Hos oss hittar du cirka 3000 artiklar från leverantörer som Garo, Schneider, Hager, Plejd, Steinel, ABB, Elco, Eldon, Draka och Nexans. Här kan både du som privatperson och företag handla.


Våra hantverkare har dessutom alltid ett "lager på hjul" när de åker ut till kund, det gör att de snabbt kommer åt det material som behövs för uppdraget.


Klicka här för att logga in som gäst i Elkedjans produktkatalog. Kontakta oss för pris och aktuell lagerstatus.Butikens öppettider


Mån-fre 10-18

Lördag 10-15

Söndag 10-15

elon.se 00-24Välkommen in!