Svalebergs Elektriska AB

VÅRA TJÄNSTER

På Svalebergs arbetar duktiga hantverkare inom elinstallation, plåtslageri och byggservice. Våra tjänster riktar sig till både privatpersoner och företag.


Här kan du läsa om de tjänster vi erbjuder,

Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning. Om du köper en produkt i vår butik kan du vara säker på att få den installerad på ett tryggt och fackmannamässigt sätt av någon av våra hantverkare.


BYGGSERVICE

FRÅN FINSNICKERI TILL NYPRODUKTION

Svalebergs byggservice utför både små och stora arbeten, från finsnickeri till nyproduktion. Våra hantverkare utför diverse renoveringar och servicejobb av högsta kvalitet. 


ELINSTALLATION

FRÅN AUTOMATISERING TILL SOLCELLER

Vi erbjuder elinstallationer till företag och privatpersoner med ett brett spann av olika typer av elektriska anläggningar. Allt från konventionella kraft- och belysningsinstallationer i bostad, fastighet och lantbruk till mer avancerade arbeten såsom fastighetsstyrning, automatisering, larm och projektering.

  PLÅTSLAGERI

  FRÅN OMBYGGNATIONER TILL

  ANPASSAT DETALJARBETE

  Våra plåtslagare genomför både större ombyggnationer med bandtäckningar och mindre ombyggnationer med nya plåtinstallationer och kompletteringar mot befintliga. Vi erbjuder även tillverkning av plåtdetaljer som huvar, vindskivor och bleck.

  Vad är elektrikerns favoritkrydda?
  – Kanel.